Vona: A kormány intézményesítette a korrupciót

A Jobbik elnöke szerint a mostani az elmúlt huszonhat év legkorruptabb kormánya.

MTI
2016. 03. 08. 19:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vona Gábor országjárásának tatabányai állomásán kedden, sajtótájékoztatón azt mondta: amit korrupciónak tart a közvélemény, az sok esetben a mai jogi környezetben akár törvényes is lehet. Az állami szintre emelt korrupció az országnak nagyon súlyos tehertétel, másrészről a Fidesz ezzel „saját sírját ássa”, a korrupció lesz az egyik olyan jelenség, amelybe a Fidesz bele fog bukni 2018-ban – jelentette ki.

A párt elnöke – a miniszterelnök kutyájára utalva – azt mondta: már az is kérdés, hogy „Nárcisz, a félszemű kuvasz, kinek a kutyája, és melyik birtokon lakik”. Ez „sokféle szempontot felvet a miniszterelnök környezetével kapcsolatban, és magának a miniszterelnöknek a vagyoni helyzetével kapcsolatban” – tette hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.