Vujity Tvrtkóra lecsapott az RTL Klub?

A műsorvezető egy új politikai-közéleti műsor aduásza lenne.

MNO
2016. 03. 05. 10:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Blikk az egyik olvasójától értesült arról, hogy a műsorvezető találkozott az RTL Klub programigazgatójával. Tvrtko egy dossziét szorongatott a kezében, és láthatóan komoly témájuk lehetett Kolosival.

Az RTL Klub kommuniká­ciós osztálya kis türelmet kért, amikor a lap azzal a kérdéssel kereste meg, hogy miről beszélt a csatorna vezérigazgató-helyettese a TV2 korábbi sztárjával. Röviddel később Kolosi Péter a következő választ adta: „A napokban valóban volt egy találkozóm Vujity Tvrtkóval, akivel természetesen televíziós kérdésekben egyeztettünk, de erről egyelőre bővebb információkat nem oszthatok meg”.

A lap információja szerint a televíziós munka nélkül maradt Tvrtkóval komoly tervei vannak az RTL Klubnak, méghozzá a reggeli műsorsávban. Lévén, hogy a programból néhány hónappal ezelőtt kivették a 8:08 című délelőtti magazinműsort, a TV2-es Mokka komoly versenytárs nélkül lehet piacvezető, márpedig a televíziós viszonyok hosszú távon nem engedhetnek meg ekkora előnyt a konkurenciának. A Blikk tudja, a Mokka ellen az RTL egy új politikai-közéleti műsort akar indítani, amelyben Vujity Tvrtko lehetne az aduász.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.