5,2 milliárdra szerződött a Szerencsejátékkal Szijjártó barátja

A Trinity Communication Kft. nem először befutó az állami lottócégnél.

MNO
2016. 04. 04. 11:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Trinity Communicationt még 2010-ben alapította Kuna Tibor Heliopolis Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Kft. néven, majd 2014-ben felvették a Trinity nevet. Kuna Tibor 2003 és 2008 között a Fidesz-frakció kabinettitkára volt.

„Kuna Tibort, a cég főnökét nagyon régóta ismerem. Az ifjúsági minisztériumban dolgozott, amikor 1998 és 2002 között kormányon voltunk, és én ifjúsági vezetőként kerültem kapcsolatba vele. Azóta jóban vagyunk, mondhatom azt is, hogy barátok vagyunk. Ismerem őket, és jó véleményem is van róluk, jó cégnek tartom őket. Amikor a Miniszterelnökségen dolgoztam, akkor egy rövid ideig együtt is működtünk” – mondta a 444.hu-nak adott interjújában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

A Trinity nem először befutó a Szerencsejátéknál, már tavaly is 61,4 milliós szerződést kötött meg önállóan, és Kuna másik cégével, a Young&Partnersszel konzoricumban 2,8 milliárd forint értékben a lottótársaság tavalyi kommunikációs feladatainak ellátására – olvasható az Mfor.hu cikkében. Tavaly fél évre az MTVA kommunikációs feladatait is megkapták, igaz, a szerződés értéke mindössze 21,5 millió forint volt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.