„A terrorizmus a muszlimoknak van fenntartva”

Tunéziai hackerek feltörték a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház honlapját.

MNO
2016. 04. 07. 10:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kisalföld azt írja, a Kalachinkov Team nevű csoport törte fel a kórház weboldalát azzal az üzenettel, hogy a muszlimok nem terroristák. Ellenpontként hoztak olyan konkrét eseteket, amelyeket a világ nem minősít terrorizmusnak – mint Amerika iraki háborúja, a palesztinok elűzése a zsidók által, orosz bombázások vagy a muszlim nőkkel szembeni nemi erőszak Boszniában és Koszovóban. Úgy tűnik, a terrorizmus a muszlimoknak van fenntartva – írják, utalva a kettős mércére.

Szerda este tizenegy órára helyreállították a kórház weboldalát, mindenesetre talány, hogy a tunéziai csoport milyen megfontolás alapján szemelte ki magának az intézmény honlapját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.