Egy hónapig kiesik a 42-es villamos

Április 13-tól május 13-ig pótlóbuszok közlekednek.

MTI
2016. 04. 08. 13:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A változások oka, hogy vágánycserét végeznek a XIX. kerületi Ady Endre úton a Tálas utca, az Arany János utca és a Kisfaludy utca között.

A munkák ideje alatt a 42-es pótlóbusz a kispesti Tulipán utca felé a Határ út – Ferde utca – Ady Endre út – Vas Gereben utca – Tóth Árpád utca vonalon halad. A Határ úti metrómegálló felé pedig a Tulipán utca – Ady Endre út – Mátyás király utca – Üllői út vonalon jár.

A 151-es busz a villamosvágány felújításával összefüggő munkák miatt nem tud kikanyarodni a Hunyadi utcáról az Ady Endre útra és onnan a Hunyadi utcára, ezért mindkét irányban módosított útvonalon közlekedik április 13-tól 27-ig – olvasható a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.