Fejetlenség a TV2-nél: Vajna is értetlenkedik

A kormánybiztos sem világos minden a múlt heti kirúgások és azok kommunikációja körül.

MNO
2016. 04. 06. 9:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Andy Vajna, a TV2 tulajdonosa szűk körben értetlenségének adott hangot a csatorna hírosztályán a múlt héten történt kirúgások és azok kommunikációjával kapcsolatosan – értesült TV2-s forrásból a Népszabadság. A lap Vajna környezetére hivatkozva ugyanakkor úgy tudja, a tulajdonos a napokban teljes bizalmáról biztosította a TV2 vezetését. A kormánybiztos kizárólag üzleti és stratégiai ügyekbe folyik bele, de őt is zavarják a tévé körüli folyamatos negatív hírek.

Mint arról az MNO is beszámolt, múlt pénteken Kárász Róbert, a Mokka műsorvezetője mellett még három munkatársától is megvált a kereskedelmi csatorna. A TV2 közös megegyezéssel bontott szerződést Dudás Ádámmal, a Tények műsorvezetőjével, Horváth Csabával, a Tények vezető szerkesztőjével.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.