Félmilliárdból újítják fel a Fidesz-székházat

Kubatov Gábor szerint a párt az utóbbi években minden hitelét törlesztette.

MNO
2016. 04. 01. 5:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négyszázhatvanmillió forintból újítják fel a Fidesz Lendvay utcai székházát, amit a párt részben a tartalékaiból, részben hitelből fog finanszírozni – mondta a Magyar Hírlapnak Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke. A politikus jelezte: az idei az első olyan év, amikor a párt költségvetése már lehetőséget ad a fejlesztésekre. Ez úgy valósulhat meg, hogy a Fidesz az utóbbi években minden hitelét törlesztette.

A Fidesz alelnöke arról is beszélt, hogy a közelmúltban az Egyesült Államokban járt, ahol az előválasztási kampányt tanulmányozta. Mint fogalmazott, neki az volt a legérdekesebb, hogy a republikánus elnökjelöltek milyen új eszközökkel tartják a kapcsolatot a választókkal, hogyan tudják személyesen és rendkívül célzottan megszólítani a szavazókat.

A lap ugyanakkor nem kérdezett rá Kubatovnál arra, hogy mi a véleménye a kopaszbotrány friss fejleményeiről. Mint ismeretes, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) feljelentést tett a Nemzeti Választási Iroda (NVI) székházánál február 23-án történtek miatt, erről egyhangúlag döntött csütörtöki ülésén a testület. Az NVI elnöke, Pálffy Ilona az ügyben már kedden feljelentést tett a rendőrségen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.