Felszámolták a kalyibákat a magyar határon

Az ütött-kopott tákolmányokat azért húzták föl a rendőrök, hogy jobb körülmények között dolgozhassanak.

MNO
2016. 04. 08. 11:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap korábban arról számolt be, hogy a csaknem 180 kilométeres déli határszakasz mentén nem ritkák az olyan ütött-kopott tákolmányok, amelyeket az ott szolgálók húznak fel saját maguknak amiatt, hogy egy fokkal elfogadhatóbb körülmények között töltsék a nemritkán 16–20 órás szolgálatokat. Ezek tűntek el, miután a Blikk beszámolt a rettenetes állapotokról. Erről a lap munkatársai személyesen meggyőződni már nem tudtak, mert a kérdéses helyszínre arra hivatkozva nem engedték be őket, hogy az műveleti terület. Információik egy katonától származnak.

Az üggyel kapcsolatban portálunk is megkereste a rendőrséget, de a lapértesülést nem kívánták kommentálni. Egyedül azt közölték, hogy a magyar–szerb határszakaszon manőverutat, világítási rendszert, továbbá több esőbeállót is kiépítettek. Elmondták azt is, hogy az érintett határszakaszon szolgálatot teljesítő biztosoktól panasz nem érkezett a rendőrséghez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.