Nem ijed meg a kormány a népszavazástól

Tiszteletben tartják a Kúria döntését, dönthetnek az emberek arról, hogy mit szeretnének.

MTI
2016. 04. 08. 6:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kovács Zoltán ezzel együtt kiemelte: céljuk továbbra is az, hogy a lehető legtöbb embernek ne kelljen dolgoznia vasárnap. A kormányszóvivő az oktatás ügyéről azt mondta: egyes szervezetek részéről továbbra is vannak polgári engedetlenségi és sztrájkkezdeményezések, de – mint mondta – a tárgyalások eredményesen folynak.

A kormányszóvivő kiemelte: az oktatási kerekasztalon mindenkinek megvan a lehetősége, hogy elmondja, mivel elégedetlen, és milyen megoldási javaslatai vannak. A kormány várja ezeket a javaslatokat – mondta Kovács Zoltán, és hangsúlyozta, hogy a cél közös: egy jól működő oktatási rendszer létrehozása. Meg kell találni a közös nevezőt, hogyan lehet ezt megvalósítani – tette hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.