Pótlóbuszok járnak a 3-as metró helyett a hétvégén

A H5-ös HÉV helyett is buszok közlekednek majd Békásmegyer és Szentendre között.

MTI
2016. 04. 04. 15:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BKK hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a 3-as metróban folytatódik a síncsereprogram, ezért kell busszal pótolni a szerelvényeket április 9-én és 10-én, valamint 23-án és 24-én az Árpád híd és Újpest-Központ között. A buszjáratok a Váci út – Árpád út – István út útvonalon közlekednek.

A metrópótlás ideje alatt az Árpád hídi felszíni megálló forgalmi rendje kismértékben változik, a 32-es, a 115-ös és a 120-as busz megállóit áthelyezik, illetve módosítják az utolsó metrószerelvényhez igazított felszíni járatok indulási idejét is.

Az 5-ös, szentendrei HÉV vonalán Békásmegyer és Szentendre között kell majd pótlóbuszra átszállni karbantartás és peronfelújítás miatt. A pótlóbuszok – amelyeken lehet kerékpárt is szállítani – a 943-as éjszakai busz megállóiban állnak meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.