Befejeződött több fővárosi útszakasz felújítása

Megújult az útburkolat, a járdák, és új gyalogátkelőhelyek létesültek

MTI
2016. 07. 22. 17:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megújult a harmadik kerületi Nagyszombat utca Lajos utca és Bécsi út közötti szakasza mintegy száz méteren, az úttest bal oldalán párhuzamos, a jobb oldalán 45 fokos ferde parkolókat alakítottak ki. A járdákat kiszélesítették, és öntött aszfalttal, illetve a Bécsi út és a Szőlő utca között térkőburkolattal újították fel. A Nagyszombat utca – Szőlő utca – Bokor utca csomópontban két új gyalogátkelőhely létesült, olvasható a közleményben.

A nyolcadik kerületi Népszínház utca Teleki téri szakaszának rekonstrukciója során a Népszínház utca – Teleki tér – Kun utca – Bauer Sándor utca csomópont mellett a villamosvágány-zóna és az útpálya is megújult, valamint a szakaszon található két villamosmegállót átépítették.

Az újlipótvárosi Kárpát utca Victor Hugo utca és Dráva utca közötti szakaszán a teljes útburkolat megújult.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.