Késsel rabolt, vádat emeltek a pakisztáni férfi ellen

Miután a nő átadta a mobiltelefonját és pénztárcáját, a férfi további pénzt követelt.

MTI
2016. 07. 15. 8:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ibolya Tibor közleményében az áll: a vádirat szerint a 21 éves pakisztáni állampolgár június 16-án éjjel követni kezdett egy nőt a VIII. kerületi Magdolna utcában, majd elé ugrott, és egy késsel fenyegetve az értékeit követelte. Miután a nő átadta a mobiltelefonját és pénztárcáját, a férfi további pénzt követelt, és csak akkor engedte el a nőt, amikor az zsebeit kiforgatva mutatta, hogy nem maradt nála semmi.

A rendőrség az utcai kamerafelvételek alapján 24 órán belül azonosította a férfit, majd elfogta. A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat a Magyarországon már büntetett pakisztáni férfi ellen, aki előzetes letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.