Kiderült, ki váltja Novák Elődöt a parlamentben

Pintér Tamás, a Jobbik dunaújvárosi elnöke ül be ősszel a parlamentbe.

MTI
2016. 07. 12. 9:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ellenzéki párt elnökségének erről szóló döntését Farkas Gergely, a Jobbik parlamenti frakcióvezető-helyettese ismertette kedden, Budapesten sajtótájékoztatón.

Pintér Tamás azt mondta, hogy eddigi önkormányzati munkájához hasonlóan a parlamentben is elsősorban a korrupciós ügyek felgöngyölítésére koncentrált, emellett kiemelt figyelmet fordít a munkavállalói érdekek védelmére és a szakképzés fejlesztésére is. Céljai között említette Dunaújváros és környékének segítését is, így például azt, hogy a Dunaferr több száz dolgozója ne veszítse el munkahelyét. Pintér Tamás úgy fogalmazott, munkájával összességében a Jobbik nemzeti néppárti törekvéseit kívánja támogatni a kormányra kerülés érdekében.

Farkas Gergely közölte, a Jobbik elnöksége többkörös személyes meghallgatások után választotta ki a 35 éves Pintér Tamást, aki mérnök-informatikusi és igazgatásszervezői felsőfokú végzettséggel rendelkezik és középiskolában tanít.

Emlékeztetett, hogy Novák Előd mandátuma hivatalosan augusztus végén szűnhet meg, Pintér Tamás pedig a parlament őszi ülésszakának kezdetén, várhatóan szeptember közepén foglalja el helyét a Jobbik képviselőcsoportjában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.