Nem követett el bűncselekményt Kiss Szilárd

Tényi István portálunkkal közölte, a BRFK elutasította a Kiss Szilárd ügyében tett feljelentését.

MNO
2016. 07. 23. 8:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fideszes politikus még júniusban tett bejelentést a Fővárosi Főügyészségen ismeretlen tettes ellen egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett gyanúja miatt. Tényi arra az Index-cikkre hivatkozott, melyben a portál beszámol róla, hogy Kiss Szilárd két és fél évvel a Külügyminisztériumból való kirúgása után sem adta le a moszkvai követség dolgozójaként igényelt diplomatarendszámát, a mai napig azzal furikázik.

Tényi bejelentését az ügyészség a BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányságára továbbította, ahonnan a politikus július 8-án azt a választ kapta, hogy feljelentését elutasították. Az ügyet ugyanakkor szabálysértési eljárás keretében tovább vizsgálják érvénytelen hatósági engedéllyel vagy jelzéssel való közlekedés gyanúja miatt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.