Fél órára csökkent a várakozási idő az M1-esen

A forgalmat az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése lassítja.

MTI
2016. 08. 06. 20:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Füves Tamás elmondta, hogy a torlódás estére mintegy két kilométerre csökkent. Hozzátette: továbbra is arra kérik az autóvezetőket, hogy lehetőség szerint válasszák az 1-es úti miklóshalmi (nickelsdorfi), az M15-ös úton a rajkai, a 14-es úton a vámosszabadi vagy a 84-es úton a soproni határátkelőket.

A rendőrség javasolja, hogy indulás előtt a sofőrök a rendőrség honlapjának határinfó oldalán tájékozódjanak a határátlépési pontoknál lehetséges várakozási időkről.

Az osztrák hatóságok idén április 25-e óta tartanak szúrópróbaszerű ellenőrzéseket a burgenlandi határátlépési pontokon az embercsempészek és az illegális bevándorlók kiszűrése érdekében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.