Ingatlanmutyiról ír a Magyar Idők

No nem Rogán Antaléról.

MTI
2016. 08. 17. 6:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Honvédelmi Minisztérium (HM) sajtóosztálya, miután közérdekű adatigényléssel fordultak hozzá, a lappal közölte: a tárca kezelésében lévő ingatlanok kezelői feladatát ellátó HM Fenntartási és Elhelyezési Főigazgatóság, valamint Varju László magánszemély által 1995. október 17-én aláírt adásvételi szerződés értelmében a magyar állam tulajdonából Varju László tulajdonába került egy 3159 négyzetméter és egy 3180 négyzetméter területű felépítményes ingatlan.

Varju László, aki az adásvételkor az MSZP frakciójának szakértője volt, „a vételár jelentős részét az akkor még állami tulajdonban lévő Konzumbank hiteléből tudta kifizetni” – olvasható.

Mint írták, az ellenzéki politikus ígérete ellenére nem nyilatkozott a lapnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.