Intenzív gázszagra lehet számítani Gyöngyös környékén

Több szagosító anyag került a földgázszállító rendszerbe. A gázszivárgás sem zárható ki.

MTI
2016. 08. 24. 19:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint a túlszagosítás önmagában nem okoz veszélyhelyzetet, de a fogyasztási pontokon a megszokottnál intenzívebb szaghatással jár.

Hangsúlyozzák: ettől függetlenül nem zárható ki a valós gázszivárgás veszélye, ezért arra kérik a fogyasztókat, ha a szokásosnál nagyobb mértékű gázszagot érzékelnek, keressék meg a TIGÁZ-DSO Kft. diszpécserszolgálatát (+36 80 300 300), a gázüzemű készülékeket, az előttük lévő elzárót kapcsolják ki, szükség esetén szellőztessék a helyiséget.

A TIGÁZ-DSO Kft. megemelte a szolgálatot teljesítők létszámát, hogy a bejelentéseket mielőbb ki tudják vizsgálni.

A tájékoztatás szerint az érintett településeken (Gyöngyös, Gyöngyöshalász, Gyöngyösoroszi, Gyöngyössolymos, Gyöngyöstarján, Nagyréde és Mátrafüred) az FGSZ üzemviteli műveletekkel minimalizálja a fogyasztók lehetséges érintettségét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.