Nem volt verekedés, csak elcsúsztak

A rendőrség megszüntette a Fidelitas „wellness-disznóvágásán” kitört verekedés miatt indított nyomozását.

Horváth Csaba László
2016. 08. 17. 6:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mivel nem volt bizonyítható a garázdaság, a rendőrség megszüntette a Fidelitas „wellness-disznóvágásán” kitört verekedés miatt indított nyomozását. A Fidesz ifjúsági szervezetének füzesgyarmati csapatépítőjén történtekről először a 444.hu írt. A portál egy fidelitasos zárt fórumra felkerült beszámolót ismertetett, amely alapján komoly verekedésbe torkollt az ifjú politikusok mulatozása. A szervezet egyik tagját fojtogatták is a fürdőben, egy összetört sörösüveg pedig vérző sebeket ejtett.

Kiderült, hogy az alkoholgőzös verekedés egyik résztvevője és fő provokátora Kerékgyártó Gábor volt, aki a kormánypárt ifjúsági szervezetének volt a budapesti vezetője, és a Budapesti Corvinus Egyetem tanára. Érdekes módon munkaadója semmilyen eljárást nem indított ellene.

A rendőrség nyomozást megszüntető határozata szerint Kerékgyártó és egy társa elismerték, hogy ittasan vitatkoztak a sértettekkel a sajátjuktól eltérő politikai nézeteikről, ám tagadták a bántalmazást. Szerintük társaik csupán elcsúsztak a vizes kövön, és megütötték magukat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.