A bizottság nem foglalkozhat Matolcsy nőismerősének kifizetésével

Így működik az MNB, és kész.

MNO
2016. 09. 15. 6:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csak törvényességi és szabályossági szempontból ellenőrzi a jegybank működését a felügyelőbizottság – mondta el az Atv.hu megkeresésére Nyikos László. Az fb jobbikos delegáltja hozzátette, hogy a maga részéről támogatná, hogy a bizottság ne csak törvényességi, hanem észszerűségi és morális szempontból is vizsgálja a jegybankot, és ezen az alapon a jelen ügyben is vizsgálódhatna, ám ehhez a törvényhozónak egyértelművé kellene tennie, mi értendő „tulajdonosi ellenőrzés” alatt.

Az MNB részvénytársaság, dolgozói munkavállalói státusban tevékenykednek, és ilyen minőségében a nő fizetése szerinte nem vet fel törvényességi kérdéseket. 

Matolcsy és Vajda Zita történetének legutóbbi felvonása a Népszabadságban arról szólt, hogy a fiatal jógaoktató spirituális, ezoterikus dolgok tekintetében erős befolyást gyakorol Matolcsyra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.