Elfogták Bayer Zsolt fiának támadóját

Súlyos testi sértés kísérlete miatt hallgatták ki a 49 éves R. Dezsőt.

LD
2016. 09. 09. 16:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Súlyos testi sértés kísérlete miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított a 49 éves R. Dezsővel szemben – olvasható a rendőrség honlapján. R. egy négyfős társaság tagjaként rontott neki szeptember 8-án, éjjel egy után a sértettnek, aki nehezményezte, hogy rákönyököltek az autójára. Az eset a Wesselényi utcában történt, a társaság egyik tagja pedig a sértettet többször megütötte, aki könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök szeptember 9-én, éjjel három óra után fogták el a Wesselényi utcában R. Dezsőt.

Az áldozat Bayer Zsolt publicista húszéves fia volt, a történtekről pedig maga az újságíró számolt be a pénteki Magyar Hírlapban. A szerző szerint fia a Wesselényi utcában sörözött dzsúdós barátaival, amikor az eset történt, fiát pedig ketten szorították a földre, majd a mellkasát és arcát rugdosták. A publicista beszámolt róla, fia aztán be tudott szaladni a sörözőbe, így dzsúdós társai a segítségére siettek, de a támadók közben nyolcan lettek, és baseballütőkkel, feszítővasakkal akartak támadni, csak aztán a söröző tulajdonosa elzavarta őket. Bayer kiemelte, hogy a támadók többségében cigányok voltak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.