Halálos baleset Sárospatakon és a 3-as főúton

Ketten életüket vesztették, egy ember súlyos sérülést szenvedett.

MTI
2016. 10. 08. 6:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy ember meghalt, amikor egy autó árokba borult szombatra virradóan a 3-as főúton, Nyékládháza térségében – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére forgalomkorlátozásra számíthattak az éjjel kettő óra után arra járók.

Szintén egy ember életét vesztette, egy pedig súlyos sérülést szenvedett, amikor szombat hajnalban autójukkal fának ütköztek Sárospatakon – tájékoztatott ugyancsak az OKF a honlapján. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte a rendőrség honlapján, hogy az autót egy 19 éves fiatal vezette, a balesetben meghalt utasa 20 éves volt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.