Triókban jutottak be munkahelyükre a Népszabadság munkatársai

Az egyik újságíró jegyzőkönyvet akart felvenni, ezt azonban a tulaj Mediaworks részéről nem írták alá.

MNO
2016. 10. 12. 18:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bemehetett – papíron jelenlegi – Bécsi úti munkahelyére a „felfüggesztett” Népszabadság néhány munkatársa. Személyes tárgyaikhoz férhettek hozzá. Ez derül ki a szerkesztőség tagjai által szerdán készített és közzétett, Plüsspanda-kiszabadítási akció című videóból.

A filmkockákból kiderült, hármas csoportokba osztották őket, és a korábbi szerkesztőségi teremben egy félreeső sarokban, dobozokban várták a holmijaik őket.

Csepelyi Adrienn újságíró az egész dobozát szerette volna elvinni, de erre hirtelen nem látott lehetőséget a „rendszer”, és voltak olyan, személyes tárgyakat tartalmazó dobozok, amelyeket az összecsomagolás óta már valakik kinyitottak. A munkatárs saját doboza ügyében jegyzőkönyvet vett fel, de ezt a Mediaworks részéről senki nem írta alá. Miután a dobozt előásták, az illetékesek előtt kellett azt Csepelyinek kinyitnia, majd miután ellenőrizték, mit visz magával, el kellett hagynia a szerkesztőség épületét.

A videó „Folytatjuk” felirattal ér véget.

ITT TEKINTHETI MEG

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.