Csúnyán mellényúltak a pikánsnak szánt Vona-képpel

A kormányközeli média homoszexuális kapcsolatot sejtet ott, ahol nincs.

Katona Mariann
2016. 11. 14. 14:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mellényúlt a kormányközeli bulvármédia, amikor szenzációként tálalt egy olyan fotót, amelyen Vona Gábor egy másik férfi vállát fogja, és arcuk csak néhány centiméterre van egymástól. A képet Terry Black Facebook-oldaláról vették le néhány nappal azután, hogy a transzvesztita előadó arról beszélt: a Jobbik elnökének 2001 és 2003 között voltak homoszexuális kapcsolatai.

A kép valójában a 2009-es sajtófotó-pályázaton is szerepelt már a bulvár, humor, zsáner kategóriájában azzal az aláírással, hogy „Vona Gábornak, a Jobbik elnökének gratulál egy pártaktivista a 2009. június 7-ei EP-választások éjszakáján”.

Ez volt egyébként az első olyan választás, ahol a Jobbik áttörést ért el, hiszen 14,77 százalékos eredményével három képviselője is kijutott Brüsszelbe.

Terry Black állításait Vona Gábor már múlt héten cáfolta. „Minden, amit Terry Black mondott, hazugság” – szögezte le a pártelnök, hozzátéve azt is, hogy ő büszke heteroszexuális. Azt is jelezte, hogy az előadóval szemben megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.