Molnár Gyula: 2018 után megszűnik az MSZP?

Érdekes kijelentéseket tett a szocialista pártvezér.

MNO
2016. 11. 05. 20:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szocialista párt elnöke a Hír TV-nek azt mondta: senkit sem kellene kizárni az összefogásból, szerinte a kormányváltáshoz egyesíteni kell a változást akarókat, ezért újra kellene kezdeni az ellenzéki tárgyalásokat. A pártelnök azt cáfolta, hogy több budapesti egyéni választókerületben különalkut kötöttek volna a Gyurcsány-párttal.

Molnár Gyula az MSZP jövőjét érintő kérdésre azt sem nevezte kizártnak, hogy egy újabb választási vereség után megszűnhet a párt.

M. Gy.: – Nagyon sokat hallom ezt a vélekedést. Adjanak nekünk annyi időt, hogy 2018 után beszéljünk erről újra. Most szerintem ez nagyon-nagyon rossz döntés lenne.

Hír TV: – Miért, ezen egyáltalán el kell gondolkodni?

– Úgy gondolom, hogy a legerősebb ellenzéki párt ilyen módon való kiemelése valójában most csak a jelenlegi hatalomnak segít. Minden egyes választás után, ha az a választás nem nyertes, mi most nyertes választásra készülünk, minden kérdés felvethető.

– Az is, hogy megszűnjön az MSZP?

– Mi minden kérdésre nyitottak leszünk abban a pillanatban, de most kérünk egy-másfél év türelmet attól, aki ideges, és békét, nyugalmat attól, aki pedig együtt akar velünk működni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.