Uszály ütközött a bajai hídnak

Egy búzaszállító hajó ütközött a bajai Duna-hídnak, nem esett kár a pillérben, senki sem sérült meg.

MNO
2016. 11. 22. 12:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma reggel egy román zászlójú uszály nekiment a bajai Duna-híd egyik lábának. Személyi sérülés nem történt, a tízfős legénységnek sikerült kimenekülnie. A tolóhajó hat uszálya közül egy szakadt le és süllyedt el, a többit pedig a hídtól délre horgonyozták le – írja a Sugópart.hu.

Kocsis László, a bajai tűzoltóság parancsnoka a lapnak elmondta, a hídban az első szemlézések szerint nem esett kár, de a víz alatti felderítés még később lesz. A hajó vashulladékot és búzát szállított, utóbbi süllyedt el.

Körbebójázták az elsüllyedt járművet, és forgalomkorlátozás is érvényben van. Veszélyes anyag szivárgását nem észlelték a tűzoltók.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.