A Jobbik 20-30 százalékos járulékcsökkentést sürget

A párt követeli, hogy a kormány kezdjen tárgyalásokat a cégvezetéssel.

MTI
2017. 02. 12. 15:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pintér Tamás, az ellenzéki párt szóvivője vasárnap Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, a kormány közelmúltban bejelentett járulékcsökkentése nem elegendő ahhoz, hogy azt a multinacionális cégek ne tudják kijátszani.

A Jobbik politikusa példaként említette a dunaújvárosi Dunaferr esetét, ahol szerinte a tulajdonos a járulékcsökkentést nem hajlandó megjeleníteni a dolgozók fizetésében. A Jobbik ezért követeli a kormánytól, hogy kezdjen tárgyalásokat a cégvezetéssel – tette hozzá.

Pintér Tamás hangsúlyozta: pártja a korrupció visszaszorításával teremtené meg a mostaninál nagyobb járulékcsökkentés fedezetét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.