Drón csapódott egy autóba Budapesten

Egy turista szeretett volna légi felvételeket készíteni a Szabadság hídnál. Senki sem sérült meg.

MTI
2017. 02. 06. 15:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A főváros XI. kerületében betörte egy autó szélvédőjét egy irányíthatatlanná vált drón, azaz távirányítású repülő eszköz – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon hétfőn.

Azt írják, egy 23 éves szingapúri férfi légi felvételt készített a Szabadság híd feletti területen múlt pénteken, azonban megszűnt a kapcsolat az általa irányított gép és a vezérlőeszköze között. A zuhanást követően a szerkezet becsapódott egy Pestről Budára haladó autó szélvédőjébe.

Senki sem sérült meg – jegyezték meg, hozzátéve, a szingapúri férfival szemben gondatlanságból elkövetett közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indítottak eljárást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.