Juhász: Nem akarunk Gyurcsánnyal közös listát

Nem értenek egyet a 2010 előtti politikával, nem akarnak olyan listát, amelyen Gyurcsány szerepel – mondta Juhász Péter.

MNO
2017. 02. 07. 19:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem értenek egyet a 2010 előtti politikával, ezért nem akarnak olyan közös listát, amelyen Gyurcsány Ferenc neve szerepel – mondta Juhász Péter, az Együtt hétvégén megválasztott elnöke a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A politikus visszautasította azokat a vádakat, amelyek szerint titkos tárgyalásokon szervezkednének Gyurcsány Ferenc ellen.

– Gyurcsány Ferencnek el kellene fogadnia azt, hogy a választóknak van egy jelentős része, amelyik egyszerűen elutasítja – és most finoman fogalmazok, nem bántva az ő személyét, de kritizálva a politikáját – fogalmazott Juhász. Hozzátette: a nyilvánosság előtti gyanúsítgatásokkal, hogyha így folytatja, a volt kormányfő ellehetetleníti az ellenzéki együttműködést. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.