Lezárják a fél várost Putyin látogatása miatt

Útlezárások, várakozási tilalom, változó tömegközlekedés – ezt hozza az elnöki vizit a közlekedésben.

MNO
2017. 02. 02. 7:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vlagyimir Putyin elnök legutóbb 2015 februárjában látogatott Budapestre, az akkorihoz hasonló közlekedési káosz várható csütörtöki látogatása idején is. Lesznek útlezárások, egyes helyeken várakozási tilalom lép érvénybe. A változások érintik a tömegközlekedést is: napközben nem jár majd a kisföldalatti, és időszakosan a reptéri busz nem jut majd el a repülőtérig.

Korábban a BRFK már közzétett egy részletes listát a tervezett lezárásokról és forgalomkorlátozásokról, amely szerint a változások az V., a VI., a XIV. és a XV. kerületet érintik. De nézzük részletesen, hogy hol tilos megállni január 31-e 18 órától február 2-a 24 óráig:

###HIRDETES###

A megállási tilalommal érintett útszakaszokról a rendőrség elviteti a gépjárműveket. Az elszállított autókról a 061-267-4673, valamint az ingyenesen hívható 0680-180-780 telefonszámon lehet tájékoztatást kérni – közölte a BRFK.

A forgalmi korlátozások érintik több BKK-járat menetrendjét:

Egyes intézmények is zárva tartanak majd a látogatás napján:

###HIRDETES2###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.