Nem jár egy szakaszon a kisföldalatti

Ideiglenesen leállították a Millenniumi Földalatti járatait az Oktogon és a Mexikói út között.

MTI
2017. 02. 04. 14:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Leállította a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) a Millenniumi Földalatti közlekedését az Oktogon és a Mexikói út között szombat délután, mert a központi menetirányító helyiség áram nélkül maradt – közölte a BKV vezérigazgatója.

A leállás oka, hogy a Mexikói úti járműtelep egyik peronszinti helyiségében zárlat keletkezett a tűzjelző berendezést működtető ventilátorban, s az füstölni kezdett. A lezárt szakaszon pótlóbuszokkal szállítják az utasokat. A hiba nem veszélyeztette az utasforgalmat, s annak elhárítása megkezdődött.

Időközben ismét elindult a forgalom a kisföldalatti vonalán, de még pótlóbusz is segíti a közlekedést – közölte valamivel három óra után a közlekedési vállalat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.