Nolimpia: rendőrt hívtak az Együtt aláírásgyűjtőire

Később pedig egy szippantós kocsi érkezett a helyszínre.

MNO
2017. 02. 06. 10:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Először rendőrökkel, majd szippantós kocsival próbálta a XVI. kerületi rendelőintézet vezetője megakadályozni az Együtt politikusát, Vajda Zoltánt és a párt aktivistáit abban, hogy az intézet előtt gyűjtsék az aláírásokat a Momentum Mozgalom olimpiaellenes népszavazási kezdeményezésére – közölte a párt.

Mint írták, az intézetvezető arra hivatkozva hívta a rendőröket az Együttre, hogy akadályozzák a mentők ki- és bejutását az intézetbe. Miután a rendőrök megbizonyosodtak arról, hogy az Együtt aláírásgyűjtő pultjai senkit nem zavarnak, a párt aktivistái a helyszínen maradtak.

Közleményük szerint az intézetvezető most duguláselhárításra hivatkozva hívott egy szippantós kocsit a helyszínre, de még az így keletkezett iszonyatos bűz sem tántorítja el az aktivistákat, hogy folytassák az aláírásgyűjtést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.