Szanyi fércmunkának tarja az OLAF-jelentést

Az MSZP fenegyereke Gyurcsány szerepét is feszegette.

MTI
2017. 02. 08. 8:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A politikus a Kossuth Rádió 180 perc című szerdai műsorában azt mondta, a jelentésben semmi konkrétum nem szerepel, „feltételezgetések” sora olvasható csak benne, és a beruházásban közreműködő két nagy céget, a Siemenst és az Alstomot meg sem kérdezték. Hozzátette, levélben keresi meg az OLAF főigazgatóját, hogy tételesen jelezze problémáit a jelentéssel kapcsolatban.

Szanyi Tibor a Demokratikus Koalíció bomlasztásával kapcsolatos felvetésekre úgy reagált, az egész egy „cicaharc”, és a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök keresi, de nem találja a helyét az ellenzéki konglomerátumban. Az ország dolgairól mindenkivel szívesen beszélgetnek, a „pozicionálósdiról, kiszorítósdiról” azonban értelmetlen bármilyen kommunikáció – jelentette ki. Szanyi úgy véli továbbá, hogy Gyurcsány múlt szombaton nem évértékelőt tartott, hanem saját magát értékelte.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.