Fidesz: Gyurcsány meghülyült

A kormánypárt kétmondatos közleményben ment neki a DK elnökének.

MN
2017. 04. 24. 14:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Gyurcsány Ferenc egyszerűen meghülyült” – reagált meglepő egyszerűséggel a Fidesz-frakció a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének hétfői kijelentésére. Gyurcsány ugyanis azt állítja, közvetítőkön keresztül betekinthetett azokba az iratokba, amelyekkel az oroszok szerinte Orbán Viktort zsarolják. Gyurcsány úgy véli, a miniszterelnök is tud ezen dokumentumok létezéséről. A DK elnöke elmondása szerint mindent megtesz, hogy a szóban forgó dokumentumok a kezébe kerüljenek, és amint ez megtörténik, azokat a nyilvánosság elé tárja.

A politikus kijelentései miatt a Fidesz még azt is hozzátette: „Mindig is tudtuk, hogy bolond lyukból bolond szél fúj”.

Gyurcsány hétfői sajtótájékoztatóján elmondta: elvárja Orbán Viktortól, hogy vagy tisztázza magát, vagy pedig 72 órán belül perelje be őt azokért az állításaiért, amelyek szerint Oroszország információkkal rendelkezik a Fideszhez és a kormányfőhöz köthető törvénytelen pénzmozgásokról. Amennyiben a miniszterelnök nem indít jogi eljárást, Gyurcsány igazoltnak tekinti a vádakat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.