„Árnyékkormánya” tagjairól beszélt Botka László

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje tényleg együtt dolgozik Pogátsa Zoltán közgazdásszal.

MN
2017. 08. 10. 6:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nemcsak beszélni kell arról, hogy európai demokraták vagyunk, időnként úgy is kellene viselkedni” – üzente Gyurcsány Ferencnek Botka László. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje a Heti Válasznak adott interjújában hozzátette, a szocialista szavazókon túl minden olyan választópolgár jelöltje akar lenni, aki elégedetlen a Fidesz-országlással.

Kitért arra is: tudja, hogy „a magyar emberek – részben a kormányzati manipuláció miatt – félnek a migrációtól”, és „amíg ez így van, a kerítésnek állnia kell”. Ugyanakkor szeretné, ha megszűnnének a félelmet kiváltó okok, „egyetlen jóérzésű ember sem élhet azzal a tudattal, hogy Európa közepén vasfüggönyök sorakoznak”.

Botka László az interjúban egyebek mellett azt is mondta, hogy

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.