Az újságíró megtalálta a gyermekmolesztálót, akit a rendőrség még nem

A rendőrség még nem jutott el a gyerekeket öngyilkosságra biztató erőszaktevőhöz, a 24.hu viszont igen.

MN
2017. 08. 31. 20:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Hamarabb találtam meg a kiskorúak molesztálása, zaklatás és öngyilkosságra buzdítás miatt feljelentett férfit, mint a rendőrség” – írja a 24.hu szerzője. A 19 éves, ceglédi R. Martin az újságírónak be is ismerte, szexuális kapcsolatba lépett kiskorúakkal, egyikükkel erőszakoskodott.

Minderre azt hozta fel mentségként, hogy állami gondozott és szeretethiányos volt, most pedig skizofréniával küzd, a „másik énje” csinál ilyeneket, hangok hatására, de már leállt ezzel. Arra nem tudott válaszolni, hogyan emlékezhet a történtekre, ha a másik énje volt az elkövető.

Azon ő maga is csodálkozott, hogy a rendőrség még be sem idézte kihallgatásra. Pedig az ügyben – elvileg – folyik nyomozás, ezt az újságokból tudja.

A férfi áldozatai olyan kiszolgáltatott, 13 év körüli kislányok, akikkel egy depressziós fiatalok számára fenntartott, zárt önsegítő Facebook-csoportban ismerkedett meg. A csoportból végül eltávolították, és annak adminisztrátora tett bejelentést. Egyeseknek olyan leveleket küldött, amelyekben öngyilkosságra szólította fel őket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.