Békésben fákat csavart ki a vihar

A Dél-Alföldre nagy erővel csapott le az enyhülést hozó viharhullám.

MN
2017. 08. 06. 16:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jégesővel, nagy erejű széllel érkezett meg a vihar Orosházára vasárnap délután, a városban főként fakidőlések miatt riasztották a tűzoltókat, Gyopárosfürdőn is segíteniük kellett – jelentette a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A dél-békési település több pontján az útra és a járdára dőltek a faágak, fák, amelyek így a közúti és a gyalogosközlekedést veszélyeztetik. A közeli Gyopárosfürdőn minden második utcában intézkedniük kell a tűzoltóknak – tette hozzá.

Az országon eddig láncban végigvonuló viharhullámtól kissé eltérő zivatarhullám ért a Dél-Alföldre, ami nem csak Orosháza térségében pusztított, Békéscsaba és Gyula térségében is fák dőltek ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.