Cáfolják, hogy patkányinvázió van a Merényiben

A leghatározottabban visszautasítják a híreszteléseket.

MN
2017. 08. 29. 15:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Egyesített Szent István és Szent László Kórház (ESZSZK) „az intézményt lejárató, hangulatkeltő álhírnek” minősíti és a leghatározottabban visszautasítja azokat a híreszteléseket, amelyek arról szólnak, hogy patkányinvázió van a Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriáján.

Az ESZSZK keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében, amelyet Kálmánné Juhász Ilona gazdasági igazgató jegyez, azt írták: egy kártevő bekerült az épületbe, megtalálták, és ezzel párhuzamosan, óvintézkedésként a kórház egész területén megelőző mentesítést végeztettek el. Az eset miatt soron kívüli belső vizsgálatot is elrendeltek – tették hozzá.

A betegellátás továbbra is zavartalanul biztosított az intézményben – olvasható a közleményben.

Az ESZSZK arra reagált, hogy az RTL Klub híradójának a kórház egy dolgozója név nélkül nyilatkozva hétfőn azt mondta, patkányok miatt beszakadt a Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriájának egyik álmennyezete, és egy állat az egyik ápoló elé esett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.