Egy hónapig nem járhat az 56-os villamossal

Pályafelújítás miatt jövő hétfőtől egy hónapig pótlóbuszok közlekednek az 56-os és az 56A jelzésű villamosok helyett Budapesten, de változik az 59-es és a 61-es villamos közlekedése is.

MTI
2017. 08. 17. 15:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a BKV a Krisztina körúti szakaszon végez pályafelújítást a Mikó utca és Orvos lépcső között. Ezen a szakaszon egyirányú lesz a forgalom az Erzsébet híd irányába, a munkaterület mellett a forgalom egy sávon haladhat. Az Attila útról a Krisztina körút az Attila út–Mikó utca útvonalon lesz elérhető.

A felújítás ideje alatt sem az 56-os, sem pedig az 56A villamos nem közlekedik, a hűvösvölgyi és a krisztinavárosi szakaszokon az 56-os pótlóbusszal, a Fehérvári úton pedig a 61B jelű villamossal lehet utazni. Ezek a szerelvények a Szent János-kórháztól egészen a Városház térig szállítanak utasokat.

Augusztus 28-tól az 59-es és az 59A villamos közlekedése szünetel, a vonalon 59B jelzéssel közlekedik villamos Hűvösvölgy és a Márton Áron tér között.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.