Egy hónapja nem találják ezt a 8 éves budapesti kislányt

Vasas Kamillát július 6-án látták utoljára, a rendőrség is keresi.

Koncz Tamás
2017. 08. 10. 16:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eltűnt kislányát keresi Vasas Sándor: közleménye szerint 8 éves gyerek, Vasas Kamilla Margit több mint egy hónapja eltűnt, és a családnak azóta nincs róla információja.

A lány 135 centiméter magas, sportos testalkatú. Haja rövid, szőkésbarna, szeme kékeszöld.

A gyermek feletti kizárólagos felügyeleti jogot gyakorló apa a rendőrség segítségét is kérte, így a BRFK is körözi az eltűnt gyereket.

A rendőrség kéri, hogy aki Vasas Kamilla Margitot felismeri, tud hollétéről vagy eltűnése körülményeiről, az névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107-es, a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén vagy a budapesti XVI. kerületi Rendőrkapitányság 06-1-407-8455-ös telefonszámán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.