Együtt buliztak a Szigeten a NER új arisztokratái

Tiborcz István, Orbán Ráhel, Rogán Cecília is koktélozgatott a fesztivál VIP-részlegén.

MN
2017. 08. 10. 12:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rekordot döntött a Sziget első napján, Pink koncertje után az egy négyzetméterre eső új arisztokraták száma: a közbeszerzések koronázatlan királyai szerda este együtt buliztak a VIP-szektorban, ahogy a 444.hu fotósorozatából is kiderül.

A képeken láthatjuk a partik gyakori vendégét, Tiborcz Istvánt, valamint feleségét, Orbán Ráhelt, de ott van az Origót nemrég felvásároló befektető, a bútorgyárosból médiamogullá előlépő Matolcsy Ádám is.

A sorozaton feltűnik Rogán Cecília és  Dirk Gerkens, a TV2 vezérigazgatója, de megjelenik Bentzik Réka, az MVM kommunikációs igazgatója is, aki nemrég pont az Origónak adott interjúban árulta el, hogy a kormány tudott a CÖF-nek juttatott félmilliárdos támogatásról.

A kedélyes hangulatú fotókat a 444.hu oldalán lehet megnézni – mi egy klippel kívánunk jó szórakozást a fejlődő nemzeti tőkésosztály úttörőinek.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.