Elhunyt Vámos György újságíró

Az Echo TV egykori műsorvezetője, a Magyar Hírlap volt publicistája 63 évet élt.

MN
2017. 08. 06. 11:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Életének 63. évében, augusztus 5-én elhunyt Vámos György, az Echo TV egykori műsorvezetője, a Magyar Hírlap volt publicistája – erősítette meg a hírt a gyászoló család a 24.hunak.

Vámos György 1954. június 19-én született Budapesten. Saját szavai szerint fiatal kora óta érdeklődött a hazai belpolitika iránt. Legfőbb érdeklődési területe az 1945-től 1989-ig eltelt időszak, a magyar félmúlt kora volt.

„Szeretném feltárni a tabutémákat, amelyekkel gondolom, egy egész országnak, egy egész nemzetnek máig adósok vagyunk. E célt szolgálja a Kiút és a Kiút – többszemközt műsorom” – írta magáról a televízió portálján. 

Közéleti szerepvállalásai mellett Vámos György egy időben a Mazsihisz sajtómunkatársaként is tevékenykedett. Özvegye, Vámos Éva a 24.hunak elmondta: a temetést szűk családi körben tervezik, helyéről és idejéről ezért nem adnak tájékoztatást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.