Eltűnt egy fiatal lány Óbudán

Bárdi Biankát pénteken látták utoljára hozzátartozói, a 15 éves lány ismeretlen helyre távozott.

MN
2017. 08. 26. 13:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fényképes körözést adott ki az óbudai rendőrkapitányság Bárdi Bianka eltűnése miatt: a fiatal lány pénteken hagyta el III. kerületi lakcímét, és családja azóta sem hallott róla – már a rendőrség is keresi, egyelőre sikertelenül.

Bárdi Bianka körülbelül 160 centiméter magas, barna hosszú hajú és barna szemű. Eltűnésekor farmernadrágot viselt.

Facebook-oldalára az utolsó megosztott kép cikkünk megjelenéséhez képest mintegy 20 órája került ki, Biankát egy bérház udvarán fotózták le.

A kapitányság kéri, hogy aki a kép alapján felismeri a lányt, tud hollétéről vagy eltűnésének körülményeiről ,az névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.