Férjhez ment Orbán Viktor második lánya

Szombaton volt az esküvő – Orbán Sára Szokira Tamáshoz ment hozzá, aki korábban a Fidesz brüsszeli képviseletén dolgozott, írja a Bors Online.

MN
2017. 08. 27. 11:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Ráhel után a kormányfő második lánya – az öt közül a középső gyerek –, Sára is férjhez ment – tudta meg a nemrég Andy Vajna érdekeltségébe kerülő Bors Online.

Mint írják, Sára párja az a Szokira Tamás, akivel évek óta együtt jár, s aki a Fidesz külügyi kabinetjének európai politikai tanácsadójaként kezdte karrierjét, majd Navracsics Tibor európai biztossal kiment Brüsszelbe a fideszes politikus kabinetjének tagjaként.

Szokira Tamás neve akkor került be a köztudatba, amikor 2014-ben az Orbán családdal Rómába utazott, s erről egy fotót a miniszterelnök a Facebook-oldalára is kirakott – a képen a Szent Péter téren mosolyognak együtt.  

A lagzit szombaton Felcsúton tartották. A Borsnak egy szemtanú azt mondta: akkora volt a felhajtás a biztonsági erők részéről, mintha a NATO-csúcstalálkozót rendezték volna a faluban.

Az óvatosság érthető: fokozott ellenőrzés ide vagy oda, Orbán Ráhel esküvőjén valaki két okostelefont is ellopott a nagy forgatagban.

Mint az Átlátszó blog kiderítette, az eset után a rendőrség a kiszolgálószemélyzet többtucatnyi tagjától vett DNS-mintát, és 12,3 millió forintot költöttek az ellopott mobilok utáni nyomozásra – a tolvajt vagy tolvajokat viszont azóta sem találták meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.