Kiszállt M. Richárd ügyvédje, más védi tovább

A továbbiakban Noll Bálint látja majd el a feladatot.

MN
2017. 08. 28. 17:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem védi tovább Novák Péter ügyvéd a Dózsa György úti, két halálos áldozattal végződő baleset okozásával gyanúsított M. Richárdot – értesült a Pestisrácok.hu.

Novák Péter a Pesti Srácoknak beszélt arról, hogy az ügy kezdete óta nem ő a vezető védő, de mivel a kollégája külföldön tartózkodott, elvállalta. A továbbiakban Noll Bálint látja majd el a feladatot.

Mint arról lapunk több cikkben is beszámolt, a kecskeméti maffiaperben jogerősen elítélt férfi május 15-én egy bérelt Mercedes-Benz kabrióval bőven óránkénti 100 kilométer feletti sebességgel ütközött neki egy Citroënnek, amely egy buszmegállóba csapódott – a balesetben ketten meghaltak, öten megsebesültek.

Később kiderült, hogy M. Richárd jogosítvány nélkül vezetett, vizeletében kokainmaradványokat találtak. A férfi ráadásul a tragédia után is újra autóba ült – majd az ügyében zajló nyomozás ellenére nyaralni ment a Seychelle-szigetekre egy más ügyben súlyos testi sértéssel gyanúsított barátnőjével.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságnak nem tetszettek, hogy „hangulatkeltő” cikkek, a szabályos hatósági eljárást sem ismertető anyagok jelentek meg M. Richárd ügyében, és közleményben fejtették ki, miért nem lehetett előzetes letartóztatásba helyezni a férfit.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.