Leállíttatták Oszter Sándor kerti tavainak az építését

Csütörtök reggelre elhallgattak a munkagépek.

MN
2017. 08. 11. 12:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedd este leállíttatta a diósjenői képviselő-testület Oszter Sándor nagy botrányt kavaró építkezését – írja a Bors.

A lap szerint a munkagépek csütörtök reggelre hallgattak el. A színész egy tórendszert terveztetett, és éppen kiviteleztet a telkén, a medreket pedig a hegyről csordogáló patakból kívánta táplálni. A falu lábánál fekvő 27 hektáros halastó azonban így nem kap vizet. A színész állítja, hogy érvényes engedélyei vannak, de ezt egyre inkább megkérdőjelezik a szakhatóságok – idézi fel a lap.

A helyi horgászszövetség elnöke a Borsnak azt mondta, a patak még mindig nem hozza a megszokott vízhozamot, mert továbbra is a színész tavát tölti fel. A lap információi szerint  a kedd este született tiltásról szóló dokumentumot a színész nem volt hajlandó átvenni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.