Luxusnyaralóból járhat dolgozni a zánkai gyerektábor főnöke

Állítólag napi 110 ezer forintot kell fizetni a szállásért.

MN
2017. 08. 09. 6:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Balaton legnagyobb nyaralóhelye, az egykori zánkai úttörőtábor a közelmúltban került az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (EKGYA) tulajdonába. Az alapítvány főtitkári posztját a 2016-os alapítás óta Hornyák Tibor tölti be, és egyidejűleg ő lett az ügyvezető igazgató az Erzsébet Táborok Kft.-ben is. Hornyák azonban nem Zánkán lakik, a budapesti illetőségű főtitkár-ügyvezető az egész nyári szezonban a Balaton-part egyik legdrágább szálláshelyéről jár be a tábor területén lévő irodájába – írja a 24.hu. A portál információja szerint egy napi 110 ezer forintért bérelhető házban találtak neki megfelelő szállást.

Az akár kilenc embernek elegendő férőhellyel bíró Villa Art Zánka szomszédságában, Monoszlón található. A házat egy luxusszálláshelyeket kínáló internetes oldal több budapesti apartman társaságában kínálja külföldi turisták és üzletemberek részére. Az oldal szerint a négy hálószobás villa több mint 200 négyzetméteres alapterületű, és egy hatalmas étkezőterasz, valamint a kertben egy úszómedence is tartozik hozzá.

Az oldal foglalási naptára szerint a házat egész nyárra lekötötték. Monoszlón egyébként a helyiek is megerősítették, hogy a villában nyár eleje óta a zánkai tábor főnöke lakik – teszi hozzá a 24.hu.

A portál egyelőre nem kapott tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy ténylegesen mennyiért bérlik az ingatlant, és ki fizeti az összeget.

Hornyák korábban L. Simon László volt kulturális államtitkár kabinetfőnöke volt.

Közleményben cáfolja a megjelenteket a főtitkár

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.