Magyar György: Bizonyítékok és bombák Orbán ellen

Az ügyvéd a Klubrádióban beszélt arról, hogy mielőbb nyilvánosságra kellene hozni a bizonyítékokat.

MN
2017. 08. 24. 17:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ellenzéknek arra lenne szüksége, hogy bizonyítékokat mutasson be az Orbán-kormány disznóságairól – mondta Magyar György a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában. Az ügyvéd arról is beszélt, hogy vannak az orbáni hatalmi rendszerben időzített bombák, amiket fel kell robbantani.

Magyar György úgy vélte, amíg a demokratikus ellenzék vagy szimpatizánsaik csak feltételezéseket hoznak napvilágra, nem érnek el semmit. Hozzátette: amint bizonyítékokat tudunk letenni az asztalra, akár korrupcióról, vesztegetésről, külföldi bankszámlákról, annak van értelme, minden más ködszurkálás.

„Valós bizonyítékokra van szükség, valaminek robbanni kell” – hangsúlyozta Magyar György.

A lapunkkal azonos tulajdonosi körhöz köthető cégeket is képviselő ügyvéd elmondta: vannak a társadalomban és Orbán Viktor hatalmi rendszerében úgynevezett időzített bombák, melyeket fel kell robbantani. Habár Magyar Györgyöt köti az ügyvédi titoktartás, de ismeri „ennek a régi barátságnak egy másik szféráját”. Meggyőződése, hogy jelentős háttér van, amit fel kell tudni robbantani.

A bizonyítékokra vonatkozó kérdésre – lapunk tulajdonosára, Simicska Lajosra is utalva – azt mondta, konkrét és másoktól származó információkról is tud, nem csak olyanokról, amik Orbán Viktor személyes ellenfelétől származnak.

A Klubrádió azon kérdésére, hogy olyan bizonyítékokra gondolt, amelyekből kiderülne, hogy a kormány tagjai hazudtak, vagy olyan pénzekhez jutottak, amikről eddig fogalmunk sem volt, Magyar György igent mondott, aki szerint ilyen bizonyítékoknak nagy jelentősége lenne a választási kampányban.

Az ügyvéd szerint mielőbb nyilvánosságra kellene hozni a bizonyítékokat, a médiának, a társadalomnak nyomást kell gyakorolnia azokra, akik fel tudják azokat tárni. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.