Maró anyag miatt éghetett meg egy nő combja a 31-es buszon

Az ügyet a BKV is vizsgálja.

MN
2017. 08. 24. 8:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Perelni készül az a nő, akinek a combja a 31-es buszon égett meg – írja a BKV-figyelő. A cikk szerint a busz ülését valamilyen maró anyaggal önthették le, az ügyet a BKV is vizsgálja.

A nő közlése szerint augusztus 15-én este az Örs vezér terétől Árpádföld irányába közlekedett a 31-es busszal. Leült egy üres helyre, de körülbelül 10 perc múlva égő érzést érzett a jobb combja felső részén. Amikor megérintette, egyértelművé vált, hogy a kárpit szennyezett volt valamilyen maró anyaggal, és olyan sérülést okozott, hogy a combja egy nagy területen úgy megégett, a felső hámréteg leégett róla.

„Minden hónapban megveszem a bérletet, azért annyit elvárnék, hogy tiszta járművön utazzak. Kártérítésért fogok perelni, mert így kiesek mindkét állásomból” – fogalmazott.

A BKV-figyelő a BKV-t is megkereste a történtekkel kapcsolatban. Megtudta, hogy az említett bejelentés megérkezett a BKV Zrt.-hez. Az ügy, illetve a BKV Zrt. érintettségének vizsgálata folyamatban van – fűzte hozzá a portál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.