Népmesei hősként nyaralt Orbán Viktor a horvát tengerparton

A Blikk szerint testőrök nélkül érkezett, az autóját maga vezette, és még az elegáns hotel sem érdekelte.

MN
2017. 08. 22. 10:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nép egyszerű kedvteléseknek hódoló gyermekeként írták le a Blikk forrásai a nyaraló Orbán Viktor miniszterelnököt, aki nemrég fejezte be majdnem háromhetes pihenését Horvátországban, Krk szigetén.

Marin Skenderovic, a Horvát Idegenforgalmi Ügynökség budapesti igazgatója, aki több alkalommal az Orbán családdal volt a nyaralásukkor, azt mondta: a kormányfő nem ragaszkodik a fényűző szállodához, a csillagok számánál sokkal fontosabb, hogy közvetlenül a tengerparton legyen a szállás, kilátással az öbölre. 

A miniszterelnök állítólag szeret halászni és halat enni, a kettőt pedig úgy kötötte össze, hogy az éjszakai halászat során kifogott zsákmányt a szálloda szakácsa megsütötte ebédre. Skenderovic szerint Orbán fáradtan érkezett, délelőttönként napozott és aludt, de aztán sportosra vette a figurát, és futással indította a napot. 

A Blikk a miniszterelnökhöz közel álló forrásból azt is tudni véli, hogy Orbán szeret kíséret nélkül kimozdulni, ilyenkor maga vezeti az autóját. Korábban egy ilyen kiruccanásból derült ki az is, hogy hol nyaral: egy punati étteremtulajdonos tett fel vele közös képet a TripAdvisor oldalra. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.