Pécsen Orbán Viktor tart tanévnyitót, de kérdezni nem lehet majd tőle

A Hvg.hu szúrta ki, hogy a Pécsi Tudományegyetemen Orbán Viktor nyitja meg a tanévet.

MN
2017. 08. 12. 19:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pécsre látogat a tanévnyitó alkalmából Orbán Viktor – vette észre a Hvg.hu a magyar felsőoktatás napja hivatalos programlistáján. Mint írják, a miniszterelnök az idén 650 éves fennállását ünneplő pécsi egyetem szeptember elsején rendezendő díszünnepségén mond majd köszöntőt. Rajta kívül Páva Zsolt polgármester, Udvardy György pécsi megyéspüspök és Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora is beszél majd.

Azt viszont a Szabadpécs.hu független hírportál tudta meg, hogy bár lesz az eseményt követően sajtótájékoztató, azon a kormányfőt nem lehet majd kérdezni, csak Bódis Józsefet. Pécsnek több milliárd forintos hiánya van, ezt nemrég maga Páva Zsolt ismerte el éppen a Szabadpécsnek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.